Alege! Este dreptul tau !

Alege ! Este dreptul tău ! – 2022

Rezultate bune obținute de elevii noștri din clasa a X- a A: Cămăraș Andrei  (Premiul III) și Vlas Gianina (Mențiunea I.), coordonați de dna.prof. Elena Iga, la etapa județeană a Concursului Național „Alege! Este Dreptul Tău!”,  ediția 2022, organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor la Colegiul Economic Arad.

Alege ! Este dreptul tău ! – 2019

Elevul PURDII ANDREI, din clasa a XI a A,  coordonat de dna. prof. Iga Elena s-a clasat pe  Locul I  la etapa judeteană a Concursului Național „Alege! Este Dreptul Tău!”, ediția 2019, organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și a participat la etapa națională a concursului care s-a desfășurat la Eforie Sud.

Alege ! Este dreptul tău ! – 2017

În perioada 18-23.06.2017 se desfășoară în Tabăra de la Năvodari faza națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu InfoCons.

Ediția de anul acesta a concursului este cea de a XV–a. La faza națională participă elevi din toate județele, însoțiți de cadrele didactice coordonatoare. Din partea școlii noastre a participat elevul Strapek Denis din clasa a X-a A.

Marți, 20 Iunie 2017, participanții la Faza Națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!” au susținut concursul pe echipe. În cadrul acestuia elevii au pregătit postere de prezentare și au interpretat spoturi publicitare pentru regiunile din care provin.

Ediția a XV–a a concursului „Alege! Este dreptul tău!” se desfășoară în perioada 18-23.06.2017 în Tabăra de la Năvodari, fiind organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu InfoCons.

La faza națională participă elevi din toate județele, însoțiți de cadrele didactice coordonatoare.

Mult succes tuturor participanților!