Etica dincolo de scoala

„Etica dincolo de şcoală” –faza naţională

Menţiune pentru echipa Colegiului Particular „Vasile Goldiş” Arad – formată din elevii: Siladi Gabriel, Papp Denis, Brisc Darius, coordonaţi de prof. Iga Elena –

la faza naţională a concursului „Etica dincolo de şcoală”, secţiunea „Etica în comerţul online”, organizat de Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea.

Concursul s-a adresat elevilor din clasele IX-XII din unităţile de învăţământ filiera tehnologică, profil Servicii şi a urmărit conştientizarea elevilor asupra importanţei respectării unor principii etice şi a necesităţii adoptării unor norme etice în comerţul online.

Etica dincolo de şcoală – faza județeană

În baza acordului de parteneriat încheiat cu Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea, Colegiul Particular „Vasile Goldiş” Arad a găzduit în data de 03 aprilie 2015, faza judeţeană a Concursului Naţional „ETICA DINCOLO DE ŞCOALĂ”, ediţia a IV-a.

Scopul acestui proiect a fost de a oferi elevilor din unităţile de învăţământ, nivel liceal, filieră tehnologică, profil servicii, oportunitatea valorificării abilităţilor în utilizarea programelor informatice pe de o parte, iar pe de altă parte conturarea unei imagini despre ceea ce înseamnă etica profesională.

La secţiunea „Etica în comerţul online” echipa Colegiului Particular „Vasile Goldis” Arad  formată din elevii Siladi Gabriel, Papp Denis, Brisc Darius, coordonati de prof. Iga Elena au ocupat Locul I, urmând a participa la faza națională organizată de Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea.